top of page

Pokémon GO Nebezpečí, Fenomén nebo návrat Legendy?


Pokémon GO Je aplikace kterou asi nemusím před-stavovat, ale pro jistotu jako vždy.

Pokémon GO je o hledání Pokémonů tím že chodíte po svém sousedství, a okolo něj. Pokémoni se objevují náhodně v lokacích a dokonce můžete, i navštívit trenérské kluby, ve kterých lze získat odznaky. Nebo můžete být trenérem určeného klubu.

A teď pěkně od začátku. Fenomén.

Pokémon GO je tak neočekávaný, a úspěšný hit, že dokonce lidé v New Yorku když objevili že uprostřed centrál parku je velmi vzácný Pokémon, začali dokonce zastavovat, blokovat provoz a nebo se dokonce strkat a předbíhat, Vše jen kvůli Pokémonu, což je velmi zvláštní vidět tolik lidí pohromadě, jen kvůli virtuální potvůrce. Co by jste kvůli vzácnému Pokémonovi udělali vy?! Taky Pokémon GO vyvolává velkou odezvu, jak dobrou tak špatnou, kněží volají po tom že aplikace posedává děti démonem, ostatní se mezitím shromažďují u stánku s hračkami, aby dostali své verze Pokébalu a nebo kšiltovku, a myslím že to to teprve začíná. Proč?

Nebezpečí.

Za dobu co byl Pokémon GO v provozu už se stihlo stát spousty úrazů, z toho jak se neustále trenéři svých digitálních miláčků dívají do mobilu, ale také už hráči našli mrtvá těla, stříleli po nich, nebo byly svědky vražd. Ano nic jsem si nedomyslel ani nevymyslel. Takže prosím pokud chcete tuto hru hrát dělejte tak s největší opatrností, nikdy nevíte na co narazíte po cestě nebo co se vám může stát.

Legenda se vrací.

Pokémon byl známý hlavně na začátku 20 století. A dnes se vrací s ještě větší parádou, a hraje se tak jako nikdy na přenosných zařízeních od Nintenda, Pokémon GO totiž našlo ideální platformu a očividně mu moc sluší, takže co teď. Stanete se trenérem nebo radši nebudete riskovat svůj život kvůli odznaku?

Nová stránka o herním světě.

bottom of page